Què oferim > Per a Museus i Centres culturals

Museus i Centres Culturals

Museus i Centres Culturals

Som professionals de la didàctica i ens esforçam per transmetre els valors culturals, patrimonials, històrics i socials de cada un dels centres i museus on treballam. Realitzem adaptacions didàctiques de continguts, preparam quaderns i guions didàctics, activitats creatives… tant adreçades a centres escolars com al públic infantil i familiar.

Projectes educatius

Projectes educatius

Ens esforçam en difondre i fer entenedors conceptes i valors relacionats amb qualsevol exposició temàtica. A través d’un projecte educatiu, dissenyam visites, tallers, activitats familiars i participatives que van molt més enllà d’ensenyar coses i objectes, transmetem valors i vivim experiències culturals.

Activitats didàctiques per a escoles

Activitats didàctiques per a escoles

Dissenyam activitats didàctiques adreçades a tots els cicles educatius, a partir del contingut de cada centre o exposició.

El nostre objectiu sempre és fomentar vincles entre els alumnes i el patrimoni cultural i històric, per tal de crear experiències creatives, vivencials i innovadores.

Activitats familiars

Activitats familiars

Ens encanta organitzar activitats que proporcionin temps de joc, de rialles i de complicitat per a tota la família!

Organitzam activitats temàtiques entorn a diades i fires o jornades especials, que van més enllà de simplement passar l’estona, són activitats pensades per compartir experiències i enfortir els vincles familiars.