Què oferim > Per a Famílies i empreses d’Esdeveniments

Famílies i empreses d'Esdeveniments

Famílies i empreses d'Esdeveniments

Sa Xaranga va néixer fa més de 20 anys com a grup d’animació infantil i juvenil, per tant, disposa de tots els recursos per oferir activitats innovadores i atractives per a l’entreteniment per a totes les edats. Oferim serveis de lleure i animació adaptats a qualsevol edat, nombre de persones, esdeveniment… i cream activitats originals i divertides.

Dinamització d'activitats familiars

Dinamització d'activitats familiars

Oferim activitats familiars emmarcades en qualsevol campanya de sensibilització o jornades temàtiques, amb l’objectiu de transmetre els objectius de la campanya d’una manera lúdica i creativa entre el públic familiar.

Organitzam activitats temàtiques entorn a diades i fires o jornades, a través d’activitats que proporcionen temps de joc, de rialles i de complicitat per a tota la família.

Animació de festes

Animació de festes

Oferim un servei d’animació infantil per a celebracions familiars, cream un espai lúdic on els més petits es converteixen en els protagonistes de la festa!

Animació infantil per a noces, comunions, aniversaris…que s’adapta a qualsevol nombre de fillets, de qualsevol edat i a qualsevol horari.

Lloguer de maletes de jocs

Lloguer de maletes de jocs

En col·laboració amb l’empresa de lloguer d’articles infantils Mybabystock, oferim el servei de lloguer de maletes de jocs. Es tracta d’un projecte adreçat tant a famílies que visiten Menorca com a famílies que viuen aquí i que poden gaudir d’unes maletes de jocs pensades per a crear moments en família, a la vegada que es transmeten valors responsables amb el medi ambient (reutilització de materials) i amb els materials.

Oferim 5 tipus de maletes: Lego, jocs de cartes, animals, jocs magnètics i jocs per a la platja.

Contacteu amb Mybabystock i així coneixereu les maletes de jocs.