Què oferim > Per a Ampas i centres educatius

Ampas i Centres educatius

Ampas i Centres educatius

Oferim serveis educatius que faciliten la conciliació familiar, a la vegada que complementen la formació integral dels fiets. Ens sentim part de la comunitat educativa de cada centre, i facilitam el bon funcionament de serveis per a les famílies dins els centres escolars.

Escola matinera / Sobretaula

Escola matinera / Sobretaula

La diferència d’horaris entre progenitors i fills fa necessari el comptar amb un servei que garanteixi la tranquil·litat a l’hora de deixar els fiets a l’escola abans o després de les classes, amb un personal especialitzat dins un entorn tranquil i educatiu.

El servei d’escola matinera (abans de l’inici de les classes) o el de sobretaula (després del menjador) permet oferir un espai on s’atengui amb qualitat i criteris educatius i es faciliti la conciliació familiar.

Són serveis d’una hora de durada que permeten organitzar de manera més racional i serena el començament del dia o bé l’inici del capvespre, conciliant la jornada laboral i escolar de pares i fills.

Aquest curs 2020/2021 oferim el servei d’escola matinera, amb totes les condicions de seguretat i sanitàries, a les escoles següents:

CEIP Margarita Florit, CEIP Pere Casasnoves, CEIP Monte Toro, CEIP Joan Benejam, CEIP Pintor Torrent, CEIP Maria Lluïsa Serra, CEIP Ruiz i Pablo i EI Sant Climent.

Al llarg dels més de 20 anys d'existència hem organitzat tot tipus de casals de vacances, colònies i campaments per a escoles, ampas, ajuntaments...

Casals de vacances

Casals de vacances

Hem organitzat casals de vacances a pràcticament tots els municipis de Menorca: Es Migjorn, Fornells, Mercadal, Maó, es Castell, Ferreries.

Tenim un model organitzatiu que inclou diferents serveis: la planificació d’activitats, la tramitació burocràtica, la selecció de personal i la supervisió constant per part de l’equip de Sa Xaranga.

La nostra experiència garanteix un servei professional des del primer moment, amb una organització i pautes d’actuació que combinen la diversió, la creativitat i la seguretat a parts iguals.


Colònies i campaments temàtics

Colònies i campaments temàtics

Des de l’any 2007 que vam gestionar i planificar exitosament el Campament de Biniparratx, organitzat pel Consell Insular de Menorca, amb més de 250 participants, hem dissenyat i planificat diversos campaments temàtics (cuina, final de curs, treball en equip…).

Ens adaptam a totes les edats i nivells, i oferim propostes a mida.

Animació de festes durant el curs lectiu

Animació de festes durant el curs lectiu

Sa Xaranga va néixer com a grup d’animació infantil i juvenil, per tant, disposam de tots els recursos per oferir activitats innovadores i atractives per l’entreteniment per a totes les edats i per a totes les ocasions: festes de final de curs, festes familiars…

El nostre catàleg d’activitats d’animació inclou 5 instal·lacions amb jocs per a totes les edats. Ideal per passar bones estones amb els amics i la família. Jocs populars, jocs gegants, jocs del circ…una oferta variada per crear moments lúdics i inesborrables.