Què oferim > Per a Ajuntaments i Administracions públiques

Ajuntaments i altres Administracions públiques

Ajuntaments i altres Administracions públiques

Dissenyam projectes educatius per tal de conscienciar i sensibilitzar sobre qualsevol tema d’interès, sempre de manera didàctica i creativa. Aportam propostes concretes (accions puntuals, projectes de llarga durada…) sempre a partir dels valors culturals, educatius i socials.

En aquests més de 20 anys d’experiència, disposam d’una llarga i contrastada experiència en l’organització de tot tipus de casals de vacances, colònies i campaments per a escoles, ampas, ajuntaments...

Casals de vacances

Casals de vacances

Hem organitzat casals de vacances a pràcticament tots els municipis de Menorca: Es Migjorn, Fornells, Mercadal, Maó, es Castell, Ferreries… Tenim un model organitzatiu que inclou diferents serveis: la planificació d’activitats, la tramitació burocràtica, la selecció de personal i la supervisió constant per part de l’equip de Sa Xaranga.

La nostra experiència garanteix un servei professional des del primer moment, amb una organització i pautes d’actuació que combinen la diversió, la creativitat i la seguretat a parts iguals.


Colònies i campaments temàtics

Colònies i campaments temàtics

L’any 2007 vam gestionar i planificar exitosament el Campament de Biniparratx, organitzat pel Consell Insular de Menorca, amb més de 250 participants. Des d’aleshores, hem dissenyat i planificat diversos campaments temàtics (cuina, final de curs, treball en equip…).

Dissenyem projectes pedagògics i activitats didàctiques en qualsevol àmbit cultural i social. Ens esforcem per sensibilitzar i educar vers temes de caràcter cultural, social, patrimonial... sempre amb una metodologia innovadora i creativa.

Projecte intergeneracional

Projecte intergeneracional

Un conjunt de trobades coordinades per a facilitar l’intercanvi d’experiències entre diferents generacions. Les activitats compartides permeten superar estereotips associats a l’edat, a la vegada que millora les relacions intergeneracionals, tot en el marc de la residència geriàtrica o centre de dia del municipi.


Gestió de serveis educatius

Gestió de serveis educatius

Com a empresa de serveis educatius, oferim la nostra experiència i els nostres professionals per a gestionar serveis educatius municipals de manera externalitzada. Donar suport al treball dels tècnics municipals amb els nostres educadors o complementar els serveis ja existents, oferim els nostres serveis per a casals de joves, ludoteques…

Dinamització activitats familiars

Dinamització activitats familiars

Oferim activitats familiars emmarcades en qualsevol campanya de sensibilització o jornades temàtiques, amb l’objectiu de transmetre els objectius de la campanya d’una manera lúdica i creativa entre el públic familiar.

Organitzam activitats temàtiques entorn a diades i fires o jornades, a través d’activitats que proporcionen temps de joc, de rialles i de complicitat per a tota la família.

Animació de festes curs lectiu

Animació de festes curs lectiu

Sa Xaranga va néixer com a grup d’animació infantil i juvenil, per tant, disposam de tots els recursos per oferir activitats innovadores i atractives per a l’entreteniment per a totes les edats i per a totes les ocasions: festes de final de curs, festes familiars…

El nostre catàleg d’activitats d’animació inclou 5 instal·lacions amb jocs per a totes les edats! Ideal per passar bones estones amb els amics i la família. Jocs populars, jocs gegants, jocs del circ… una oferta variada per crear moments lúdics i inesborrables.