Aquí teniu una molt bona idea d’acabar un cap de setmna o d’endolcir de forma original un anivarsari o simplement, de passar una estona divertida en família. Poseu-vos el devantal!
N’Esteve i en Feliu, d’Arenys de Munt, ens fan arribar aquesta magnífica recepta, per fer “Galetes de llengua de gat”. Vos animau a fer-les? Expliqueu-nos el resultat i les vostres variants: així ens enriquim i endolcim tots!
Moltes gràcies, Esteve, Feliu: bonics!!
Recepta:
- Prepareu: 150 g de farina, 125 g de mantega a temperatura ambient, 120 g de sucre glassé, 3 clares d’ou i 1 polsim de sal.
- Preescalfeu el forn a 160ºC
- Treballeu la mantega en un bol i aneu afegint el sucre i la sal.
- Munteu les clares d’ou a punt de neu, i afegiu-les a la mescla anterior.
- Incorporeu a poc a poc la farina tamissada.
- Si voleu, podeu afegir ara una micona de canyella o llimona.
- Barregeu a poc a poc fins aconseguir una massa consistent.
- Prepareu la safata del forn amb un paper de cuinar i aneu posant “galetes” fetes amb una cullera o bé amb una màniga pastissera; calculeu uns 5 cm per a cada galeta. Deixeu prou espai entre galeta i galeta, perquè la massa s’espandeix una mica quan l’escalfem al forn.
- Quan les voreres estiguin torradetes, traieu-les del forn…
- … i menjar!
Bon profit!!