L’IES Les Margues, de Calldetenes (Barcelona) estarà de ruta pel Camí de Cavall de la mà de Sa Xaranga

Sa Xaranga organitzem rutes pel Camí de Cavalls per tal de difondre el patrimoni natural, històric i cultural de Menorca a grups (estudiants, grups d’excursionistes…), ja siguin de Menorca o de fora de l’illa i que ens visiten.

Un any més, un institut confia en Sa Xaranga, per organizar el seu viatge de final de curs. El proper mes de juny, ens visitará un grup d’alumnes del IES Les Margues, de Calldetenes (Barcelona). Sereu molt benvinguts i esperem impresionar-vos!

Menorca és una illa plena d’activitats d’aventures, d’indrets per descobrir, de platges per gaudir, de tradicions per compartir i d’històries i llegendes per viure.

Menorca, per tant, és un gran atractiu per a joves d’estudiants on es combina la natura en perfecte estat de conservació, unes platges impressionants on gaudir de les vacances i una cultura i una història que impregna cada racó de l’illa.

Sa Xaranga compta amb recursos (tècnics especialitzats, material…) per fer gaudir de cada minut de l’illa, mitjançant activitats, gimcanes i tallers que permetran gaudir de Menorca des d’un punt de vista educatiu i lúdic!

Demaneu-nos informació!