Escola matinera: molt més que un servei per a les famílies!

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, Sa Xaranga posa a la disposició de les escoles i les APIMAS un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes.

Com empresa de serveis educatius, entenem les activitats fora de l’horari lectiu com una continuació de l’educació no formal. Oferim un servei professional d’escola matinera, on a través d’unes activitats lúdiques els fiets comencen el dia desperts i atents.

Durant el curs 2019-2020, Sa Xaranga ha gestionat de manera directa o compartida amb les ampas, 8 escoles matineres arreu de Menorca.

De cara al nou curs, Sa Xaranga s’està coordinant amb els equips directius de les escoles per tan d’oferir un servei d’escola matinera segur i amb les mesures adequades d’acord al pla de contingència de cada centre.

Les noves rutines d’higiene i les mesures de seguretat formaran part de la rutina matinal, que s’integraran al funcionament habitual de l’escola matinera: despertar l’atenció dels fiets a primera hora del matí, fomentar hàbits com el treball en equip i la cooperació, la creativitat…

Amb més ganes que mai, al setembre estarem a punt per tornar a aixecar-nos prest i oferir el millor somriure a primera hora del matí a tots aquells fiets i fietes que necessiten entrar a l’escola abans de l’inici de les classes.