El projecte intergeneracional des Migjorn queda interromput per la COVID-19

Havia de ser una nova oportunitat d’intercanvis intergeneracionals entre els alumnes del CEIP Francesc d’Albranca i els usuaris del centre de dia des Migjorn, però la pandèmia i el confinament van paralitzar el que hauria estat la setena edició del projecte intergeneracional!

Es tracta d’un projecte que pretén apropar els residents més grans de cada municipi a la resta de veïns a través de les entitats culturals, educatives i artístiques, amb l’objectiu de millorar els nivells de benestar de tots els participants i de despertar sentiments de comunitat i d’alegria.

Aquestes experiències interactives de creixement i maduresa personal ajuden a sensibilitzar i implicar els veïns de cada poble en l’envelliment actiu.

Sorgeixen debats i intercanvis d’informació, que esdevenen autèntics motors d’aprenentatge mutu entre els diversos col·lectius i edats que entren en el joc. I de forma espontània, disminueix la discriminació, se superen estereotips i s’eliminen barreres.

Tot i que aquest 2020 el projecte intergeneracional des Migjorn s’ha vist suspès per la situació de la pandèmia, esteim segures que prest podrem tornar a recuperar-lo! Perquè projectes així valen la pena!